Es reobren les activitats esportives i la piscina exterior de Ca n'Arimon

El primer dia hi ha hagut queixes pel nou sistema de reserva prèvia perquè l'app no funcionava correctament

Esports

Fotografia: Ajuntament de Mollet
Fotografia: Ajuntament de Mollet

El Centre Municipal d’Esport i Salut Ca N’Arimon de Mollet va reobrir dilluns la piscina exterior i va tornar a posar en marxa les activitats esportives després de més tres mesos d’estar aturades per la Covid-19. Al primer dia de la reobertura, hi va haver un total de 800 usos a la zona esportiva i un centenar a la piscina exterior. 

Els socis i sòcies de Ca n’Arimon van valorar positivament les mesures de seguretat i higiene que ha adoptat la instal·lació per prevenir el coronavirus, tot i que va haver-hi queixes per accedir al sistema de cia prèvia perquè no funcionava correctament en alguns usuaris i usuàries. Segons s'han queixat alguns usuaris, la reserva derivava en un enllaç per crear una comunitat de veïns.

Entre les millores introduïdes destaquen la nova sala d’spinning, les noves bicicletes estàtiques o la nova distribució de la sala de fitness. "Les millores van encaminades a fer espais més amplis que transmeten funcionalitat i seguretat i també s’ha renovat la senyalització adaptant-la a la nova normalitat", informa en una nota el centre. Enguany, per a donar compliment a la normativa sanitària s’ofereixen dos torns de piscina exterior: matí, de 10:00h a 14:30h, i tarda, de 15:30 a 20:00h.

El centre ha posat en marxa una nova aplicació de mòbils que permet fer reserves de les classes dirigides i de la piscina exterior, tot i que per fer ús de la sala de fitness i de la piscina interior no cal fer-la. Les reserves també es poden fer a les instal·lacions. A més, es pot consultar des del web de Ca n’Arimon l’ocupació real en tot moment. 

Campus d’Estiu

Pel que fa al Campus d’Estiu, les inscripcions ja han començat i en aquests moments ja hi ha una cinquantena de nens i nenes confirmats. El campus es posarà en marxa el 29 de juny i ofereix servei de menjador. 

Edicions locals