Desarticulada una banda de delinqüents a Mollet

Els Mossos d'Esquadra dimarts passat van detenir vuit joves d'entre 18 i 25 anys, veïns de Mollet, acusats de 40 delictes comesos en els darrers cinc mesos al Vallès, el Maresme i el Barcelonès. Els detinguts que sumen més de 200 antecedents policials.

Societat

Aquesta és la culminació d’una investigació iniciada al setembre després de nombrosos robatoris a empreses de polígons industrials del Vallès per mitjà del mètode de l’encastament de vehicle. La investigació va permetre esbrinar que es tractava d’un grup organitzat que robava els cotxes amb què consumaven els encastament i després desmantellaven els vehicles per vendre’n les peces.

Els detinguts, que sumen més de 200 antecedents policials, són José Antonio P.S., amb 113 antecedents policials, i que ha estat l'únic pel qual el Jutjat d'Instrucció número 5 de Mollet ha decretat presó; José Maria A.B., amb 36 antecedents; Adan M.M., amb 6; David C.C., amb 22; Francisco M.S., amb 10; Felipe M.D., amb 27; Daniel S.T., amb 5; i Abdelkarim L, l'únic de nacionalitat marroquina, amb 7.
 

Edicions locals