L'Esbart Dansaire de Mollet estrena web pel seu 25è aniversari

Es poden consultar els espectacles realitzats per l'entitat

Cultura

| Víctor León

L'Esbart Dansaire de Mollet ha estrenat aquestes setmanes la seva pàgina web, que ha estat creada amb motiu del 25è aniversari. Al web www.esbartmollet.cat hi han inclòs un contingut bàsicament visual on es mostren imatges –la majoria de les quals han estat fetes per Josep Aznar– dels espectacles que s’han creat i exhibit durant aquests 25 anys: Temps de llegendes, Pagesos i senyors, Cant espiritual, Un país de festa, Quan el mal ve d’Almansa i Som dansa, de llevant a ponent.

Uns breus textos de presentació, la fitxa tècnica i uns videoclips completen la informació de cada espectacle. D'altra banda, la pàgina web també mostra el treball de l’Escola de dansa i les danses populars que conrea l’Esbart, com són el Ball de Gitanes i el Ball del Barraló.

L’estrena d’aquest espai virtual forma part del conjunt d’activitats que l’entitat tenia programades per la celebració del seu 25è aniversari. Malauradament la situació sanitària ha retardat l’aparició de la pàgina web i ha obligat a cancel·lar assajos, diversos actes i algunes actuacions de l'entitat. Una de les activitats suspeses ha estat la participació de l'Esbart en un prestigiós festival de dansa a Alemanya.

Edicions locals