Les parades no alimentàries del mercat del dimarts es reubicaran a la Riera Seca

Mercamollet ha presentat una proposta que preveu aquesta nova ubicació durant tot el que queda d'any

Societat, Economia

Les parades no alimentàries del mercat del dimarts es reubicaran a la Riera Seca
Les parades no alimentàries del mercat del dimarts es reubicaran a la Riera Seca

Les parades de roba i parament de la llar del mercat dels dimarts a Mollet ocuparan una nova ubicació des d'aquesta setmana i, com a mínim, fins al gener de 2021. Finalment, Mercamollet ha proposat que les parades s'instal·lin a l'avinguda Rabassaires, carrer paral·lel a l'espai comercial de la Riera Seca.

Així ho indica la proposta que, finalment, Mercamollet, empresa municipal encarregada de la gestió del mercat de venda no sedentària a la ciutat, ha fet als marxants, que portaven setmanes reclamant una solució per la tornada a l'activitat.

El document planteja que aquest dimarts 30 de juny puguin començar el 50% de les parades en dimarts alterns i que a partir del 14 de juliol ho puguin fer ja el 100% de les parades.

"La data de reobertura de la totalitat del mercat de venda no sedentària, del tèxtil i parament de la llar, no serà possible fins al dia 14 de juliol, en tant que a hores d'ara la Corporació no disposa de l’espai suficient per a la col·locació de totes les parades", diu el document.

Mercamollet indica que a partir d'aquest dilluns dia 29 de juny Mercamollet, SL contactarà amb tots i cadascun dels paradistes per indicar en quina ubicació en concret els hi correspon muntar la parada durant el dimarts dia 30 de juny

Mercamollet també es compromet a facilitar als marxants, com a molt tard aquest dilluns, el Protocol de seguretat i higiene mercat de venda no sedentària de Mollet del Vallès, sector Av Rabassaires, document que recull les condicions de reobertura al públic per al mercat de venda no sedentària en el municipi, que té per objecte evitar el risc de propagació del virus i garantir la seguretat dels marxants i ciutadans de la ciutat de Mollet del Vallès

D'altra banda, l’Ajuntament de Mollet del Vallès es compromet a l’exempció de la taxa del mercat setmanal del dia 30 de juny i del dia 7 de juliol de 2020.

Edicions locals