Salvem El CF Mollet UE demana la mediació de l'FCF per a consultar els comptes econòmics del club

L'entitat esportiva molletana ha rebutjat la sol·licitud del grup opositor a l'ens federatiu

Esports

| JL.R.B.

Salvem el CF Mollet UE ha demanat la mediació de la Federació Catalana de Futbol per a consultar els comptes econòmics de les dues últimes temporades del club. A més, el grup afegeix que també vol la mediació de l'ens federatiu perquè l'impulsor del grup, José Gómez Reina, torni a ser vicepresident del club. Segons informen fonts de la junta directiva, el CF Mollet UE ha rebutjat la mediació de l'ens federatiu. 

La plataforma ha demanat veure els comptes, mitjançant la mediació de la federació catalana, "davant la negativa de la junta de facilitar els comptes de l’entitat", informa en una nota. A més, el grup opositor afegeix que a José Gómez Reina "el van cessar del seu càrrec de vicepresident primer de manera il·legal el mes de febrer", i demana, "la seva restitució". De fet, des d'aleshores, el nou vicepresident és Oriol Olivé i Gómez Reina encara forma part de la junta directiva com a vocal, segons publica el portal de la Federació Catalana de Futbol.  

El CF Mollet UE no ha volgut fer declaracions, tot i que ha assegurat, que el club ja ha rebutjar la mediació de l'ens federatiu. 

Edicions locals