Detingut un veí de Mollet per amenaces de mort mentre intentava entrar a l'Ajuntament

El detingut hauria agredit tres agents de la Policia Municipal i trencat els vidres del cotxe policial

Societat

| 08centvint

La Policia Municipal de Mollet i els Mossos d'Esquadra han detingut i posat a disposició judicial un veí de Mollet que ha intentat entrar a l’Ajuntament sense voler identificar-se mentre feia amenaces de mort, segons ha informat l'Ajuntament de Mollet. Es creu que la persona podria patir algun tipus de malaltia mental.

Els fets han succeït a la plaça Major, quan un veí ha realitzat amenaces de mort i posteriorment ha intentat entrar a l’Ajuntament amb actitud amenaçadora, quan els agents l’han intentat identificar, ha intentat fugir, i posteriorment ha agredit 3 agents de la Policia Municipal, que han resultat ferits lleus, però que han necessitat assistència mèdica a l’Hospital de Mollet.

Un cop l'han reduït i ficat al cotxe de la patrulla de Mossos per a les corresponents diligències i per ser traslladat a la Comissaria de la Policia Municipal, ha trencat els vidres provocant diferents desperfectes al cotxe policial.

El detingut una vegada realitzades les investigacions i les diligències pels fets que s’imputen - amenaces de mort, atemptat contra els agents de l'autoritat i danys materials-, passarà a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Mollet del Vallès.

 

Edicions locals