L'Oficina de Treball de Mollet es trasllada a la Farinera

Tres anys després de l'anunci, finalment el SOC deixa els locals de l'avinguda Burgos

Economia

L'Oficina de Treball de Mollet es trasllada a la Farinera
L'Oficina de Treball de Mollet es trasllada a la Farinera

Mollet del Vallès

El Servei Català d'Ocupació (SOC) trasllada l'Oficina de Treball, que fins ara es trobava a l'avinguda Burgos, a un local del polígon de la Farinera, propietat de l'empresa municipal Mollet Impulsa. El trasllat arriba gairebé tres anys després de l'anunci.

El trasllat ve motivat per la "reestructuració i les actuacions que s'estan implementant a les Oficines de Treball per tal de millorar el servei a la ciutadania i a les empreses", expliquen des del SOC. En concret, la nova oficina es troba al carrer de les Vinyes Altes, 4, a la zona de La Farinera, molt a prop de la rotonda del Parc de Bombers.

El 2017, l’empresa municipal Mollet Impulsa, que gestiona el patrimoni i sòl públic de Mollet, guanyava la licitació que, a través del Servei Català d’Ocupació (SOC), va fer el Departament de Treball de la Generalitat, per contractar el lloguer d’un local a Mollet del Vallès per instal·lar-hi la nova Oficina de Treball.

El local per a usos comercials i de serveis de titularitat municipal es troba a la primera planta de l'edifici on hi ha el supermercat i té una superfície de 1.231 metres quadrats. Segons l'adjudicació El Departament de Treball pagarà de lloguer 5,95 euros/metre quadrat (sense IVA) amb un màxim de 6.619 euros al mes (sense IVA).

L’oficina de Mollet també realitza les gestions dels municipis de La Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles.

Edicions locals