Els campus esportius s'adapten amb grups de deu infants per monitor

Els casals esportius centren l'activitat en la tècnica individual i eviten celebrar partits

Esports

Els campus esportius s'adapten amb grups de deu infants per monitor
Els campus esportius s'adapten amb grups de deu infants per monitor | CB Parets

La majoria dels campus baixvallesans van començar dilluns a funcionar a les instal·lacions municipals del territori, tot i que ja va haver-hi alguns que van encetar l'activitat el dilluns 22 de juny. Totes les activitats s'han adaptat a les noves mesures higièniques per evitar la propagació de la Covid-19, per això en tots es mesura la temperatura dels infants, hi ha la desinfecció de mans i del material per utilitzar.  

A banda de tot això, un dels canvis més significatius és la distribució dels infants, que enguany estan dividits en grups de deu, com a màxim, amb un monitor de referència. "Fem l'efecte bombolla al nostre campus, és a dir, separem els participants en grups de deu, i això dura durant tot el matí. A més, hi ha un monitor per cada deu infants, que aquest només pot estar amb aquests deu infants assignats", aclareix el responsable del campus del Bàsquet Parets, Arnau Álvarez. 

El contacte entre infants en partits genera controvèrsia. Tot i que aquests, si es fan són de petit format. Mentre el CB Parets no fa partits i se centra en la tècnica individual, el Mollet Hoquei Club, permet mini partits. "Fem sobretot jocs esportius pels infants. Tot i que, també permetem fer mini partits, de molt pocs nanos. Altres anys fèiem tornejos amb classificacions, això ja no ho fem", remarca el president del Mollet HC, Leo Conde, que remarca la feina per satisfer totes les mesures de la Covid-19: "fins i tot fem llistes dels infants amb la seva temperatura diària i els menjars són totalment individualitzats, contractats a una empresa". 

Campus AGR

El jugador professional d'handbol llagostenc Antonio García Robledo també ha decdiit celebrar enguany el seu campus esportiu. Un total de 135 joves esportistes d’entre 7 i 16 anys s’han inscrit per participar en la seva desena edició. Aquest campus, que és l'únic que posa en marxa d'entre els esportistes professionals del Baix Vallès, es va a la Casa de colònies El Company de Vilanova de Sau. “Farem entrenaments reduïts amb menys contacte i el darrer dia suprimim els partits i organitzarem una festa de l’escuma”, explica el llagostenc.

 

Edicions locals