La Molletense es renova amb l'objectiu de lluitar per l'ascens

L'equip d'Antono Filgaira suma una dotzena de cares noves

Esports

La Molletense es renova amb l'objectiu de lluitar per l'ascens
La Molletense es renova amb l'objectiu de lluitar per l'ascens | JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

La UE Molletense s'ha rejovenit per seguir intentant lluitar per recuperar la Primera Catalana. L'equip d'Antonio Filgaira, que complirà la seva dotzena temporada dirigint el primer equip, va celebrar dimecres al camp Municipal de la Zona Sud una primera trobada de la renovada plantilla, que suma un total de dotze cares noves. 

Aquesta setmana s'ha incorporat l'últim fitxatge, el davanter Jalal Kasmi, que anteriorment ja havia format part de la plantilla blanc-i-blava, tot i que ara torna després de passar per Júpiter i Parets. "En principi la plantilla està tancada, però es pot dir que està tancada perquè poden passar coses", admet el tècnic, Antonio Filgaira, que explica la dificultat de confeccionar la plantilla en temps de la Covid.19: "és estrany perquè hem hagut de pensar en una nova plantilla a l'abril". 

El conjunt molletà s'ha farcit de jugadors del territori baixvallesà i rodàlies amb Pedro Lino, del CF Mollet UE; Dani Torrecillas i Jalal, CF Parets; Víctor Gago, Unificació Santa Perpètua; Arnau Molist, Lourdes), Ismael Quiñones (CF Ripollet) i els juvenils Edgar Amadou i Fayssal. També, ha sumat al projecte,  Xavi Martí (Rubí), Raúl Abad i Cristian Becerra (Gramanet) i Bernat Arnal (Sarrià). "Vinc perquè m'han ofert un nou projecte i buscar els minuts que l'any passat no vaig tenir", admet un dels fitxatges, Pedro Lino.

L'objectiu de la plantilla és lluitar per l'ascens. "Hi ha molta gent nova, seguim una desena de jugadors del curs passat. M'han parlat molt bé de tots els fitxatges i esperem que tots sumin per intentar un dels objectius, que és lluitar per alguna cosa fins a final de temporada", explica Víctor Ruiz, un dels capitans de la Molletense. Tanmateix, el president, Kiko Montoya, confia "estar en els llocs capdavanters i en els últims deu partits veurem si estem en els llocs adeqüats".  

Edicions locals