El CF Mollet UE i la UE Molletense jugaran un derbi solidari pel coronavirus

El partit es jugaria al Germans Gonzalvo quan poguès entrar públic a la graderia

Esports

Un dels derbis a Segona Catalana, de fa dos anys. Foto:arxiu
Un dels derbis a Segona Catalana, de fa dos anys. Foto:arxiu | Marc Barrio

José Luis Rodríguez Beltrán

El CF Mollet UE i la UE Molletense disputaran un derbi solidari contra la Covid-19. Les dues entitats de futbol de la ciutat molletana han decidit organitzar un derbi amistós, que tingui com a objectiu recaptar diners per fer front al coronavirus. 

El partit encara no té data perquè els dos clubs estan pendents del calendari oficial de la Federació Catalana de Futbol. Tot i que les dues entitats  coincideixen en afirmar que el duel es disputarà al Camp Municipal del Germans Gonzalvo quan es pugui celebrar amb públic. "El que es tracta és que vingui molta gent i que tothom pagui, vull que paguin fins i tot els jugadors perquè tot és per aportar diners contra la Covid-19", explica el president del CF Mollet UE, Jordi Candela, que explica que va ser iniciativa seva, que va comptar amb el suport de la Molletense. "Va ser una conversa entre els dos presidents i em va oferir aquesta possibilitat. De seguida, vaig dir-li que estava del tot d'acord. Esperem quan es pugui realitzar amb públic", afirma el president de la Molletense, Kiko Montoya. 

El CF Mollet UE, que milita a la Primera Catalana, i la Molletense, a la Segona Catalana, confien disputar el duel amistós durant la pretemporada. "Si pot ser un dels primers partits de la pretemporada, seria aquest Mollet-Molletense. Esperem que es pugui realitzar com més aviat millor", diu Jordi Candela. Tanmateix Kiko Montoya, que fins i tot adverteix de la possibilitat de disputar dos enfrontaments: "farem dos partits. Hi havia un tancat de pretemporada a la Zona Sud i el de la Covid-19 al camp del Mollet". 

Tot i no ser un partit oficial, el CF Mollet UE s'ha dirigit a la Federació Catalana de Futbol per advertir de la causa del derbi molletà perquè quan es permeti l'accés d'espectadors es pugui realitzar amb el vistiplau federatiu. 

Edicions locals