Raúl Castillo renova per l'Arenys de Munt, de l'Ok Plata

L'entrenador segeuix una temporada més amb l'objectiu de lluitar per l'ascens

Esports

Raúl Castillo, a la banqueta.
Raúl Castillo, a la banqueta. | Hoquei Arenys de Munt

Raúl Castillo ha renovat amb l'Arenys de Munt per dirigir una temporada més el sènior masculí, que milita a l'OK Plata d'hoquei patins. El molletà, que des de fa uns anys s'ha establert a Parets, intentarà la temporada 2020-2021 superar el meritori 5è lloc d'enguany i lluitar per l'ascens a la màxima categoria estatal. 

Castillo va agafar les regnes de l'equip maresmenc fa dues temporades i mitja, tot i que anteriorment feia tasques de segon entrenador i preparador físic. "Estic molt content i agraeixo moltíssim que el club continuï apostant per un entrenador jove", admet Castillo, que té 37 anys. El vallesà ha donat una altra cara a l'equip, que enguany va lluitar per l'ascens, però que les dues temporades anteriors havia baixat de l'Ok Lliga i no es trobava còmode a l'Ok Plata. "Durant tota la temporada hem anat primers o segons, però les últimes jornades abans de la suspensió per la Covid-19 vam sumar un punt de sis possibles i ens va fer baixar fins al cinquè lloc. Una llàstima perquè hem quedat a tan sols tres punts del líder, el Mataró", explica Castillo, que confiava en la lluita per la lliga i l'ascens: "al Mataró el vam guanyar a la primera volta, 2 a 0, i ens quedava molta segona volta encara per disputar". 

Raúl Castillo s'imposa per la campanya 2020-2021 "el repte de millorar el cinquè lloc d'enguany" amb l'objectiu de lluitar per les places d'ascens. L'Ok Plata es preveu començar a principis d'octubre. 

Tecnificació al campus del Mollet HC

Raúl Castillo va celebrar dijous una jornada de tecnificació al campus del Mollet HC, fent exercicis individuals als esportistes del casal d'hoquei patins. Castillo va tornar al Pavelló de la Riera Seca, on es va formar com a jugador i on va debutar a la Segona Divisió espanyola amb l'equip molletà i posteriorment va formar part del sènior durant 13 temporades. 

Edicions locals