Música i màgia al segon cap de setmana de 'Vespres al Pati'

Dissabte hi actuarà la banda barcelonina La Folie i diumenge serà el torn per al mag molletà Pau Segalés

Cultura

El mag molletà Pau Segalés hi actuarà diumenge amb el xou 'Obre els ulls'
El mag molletà Pau Segalés hi actuarà diumenge amb el xou 'Obre els ulls' | Pau Segalés

El pati de la Masia de Carrencà portarà aquest cap de setmana dos nous espectacles culturals, després de l'estrena del programa a càrrec de la cantautora local Sandra Bautista i de la companyia teatral Anna Confetti, aquestes últimes acompanyades d'una cadira gegant.

Aquest dissabte a les 20 h hi actuarà la banda barcelonina La Folie, que presentarà Com un ocell, el seu tercer disc. Com un ocell és una constel·lació formada per 13 estrelles, que són les 13 cançons que conformen l'àlbum. Cadascuna de les cançons brilla amb llum pròpia, totes són diferents, però tenen un fil que les uneix. En el seu nou treball, la banda es despulla com no ho havia fet mai i mostra tant les seves fortaleses com les seves debilitats, obrint de bat a bat les portes de casa seva.

La Folie presentarà dissabte a Martorelles el seu tercer disc, 'Com un ocell' | La Folie / Artur Gavalda

D'altra banda, diumenge també a les 20 h serà el torn per al mag molletà Pau Segalès, qui aplegarà en 50 minuts la suma d'experiència acumulades per escenaris de més d'una vintena de països de quatre continents diferents. El xou Obre els ulls comptarà amb màgia, humor, misteri, interacció –respectant les mesures de seguretat– i il·lusions amb objectes quotidians que es barregen per fer gaudir al públic i evadir-se del dia a dia.
Les entrades, per 3 euros, es poden comprar en aquest enllaç.

El pati de la Masia es va omplir per gaudir del concert de la martorellesenca Sandra Bautista | Ajuntament de Martorelles
L'espectacle 'A la fresca', de la companyia Anna Confetti, va girar entorn de la cadira gegant | Ajuntament de Martorelles

Edicions locals