El molletà Pau Mulet es penja un bronze estatal sub-8 d'escacs

Pel que fa al montornesenc Jordi Linares va quedar quart classificat

Esports

Pau Mulet
Pau Mulet | Club d'Escacs Mollet

Pau Mulet, del Club d'Escacs Mollet, ha pujat al tercer esglaó del Campionat d'Espanya d'escacs sub-8, que va tenir lloc la setmana passada a Salobrenya, Granada. La disputa pel podi va comptar amb un altre baixvallesà, Jordi Linares, del Club d'Escacs Montornès, que va ser quart classificat. 

El molletà va assolir un meritori tercer lloc amb un total de sis punts, quedant a tan sols mig punt del segon, Raúl Burriel, de Navarra, i a dos del campió, Álvaro Torres, de Madrid. "No és gens habitual un èxit d'aquest tipus. Només el nostre jugador Pere Garriga havia aconseguit podi als campionats d'Espanya fins ara, amb un important subcampionat sub-18", informa el president del Club d'Escacs Mollet, Ramón Caro. 

Mulet va quedar tercer però empatat amb quatre escaquistes més, tot i que el molletà tenia millor valoració. El quart classificat, que va fregar el podi, va ser l'altra baixvallesà participant, Jordi Linares, que durant les primeres rondes de l'estatal va liderar però finalment va quedar quart. A l'estatal també va participar Núria Linares, que tot i tenir sis anys va prendre part al sub-8. 

Aquesta setmana se celebrarà el sub-10 estatal també a Granada i comptarà amb la participació d'Álex Villa, que parteix amb la millor puntuació del rànquing. 

Edicions locals