La CGT convoca una nova concentració per demanar a Ramcon la readmissió de la Isabel

La mobilització es farà aquest dijous a les 17.30 h davant la seu de l'empresa molletana

Economia

| CGT

El pròxim dijous 23 de juliol, a les 17.30 h, la CGT del Vallès Oriental es concentrarà davant la seu de l'empresa Ramcon a Mollet del Vallès per demanar la readmissió de la Isabel, la treballadora de neteja dels equipaments municipals de Mollet, que hauria estat acomiadada el passat mes de juny, després d'aparèixer en una entrevista al canal de televisió Vallès Visió.

La CGT del Vallès Oriental denuncia en un comunicat que l'empresa "es tanca en banda a negociar la readmissió de la nostra companya" i anuncia que: "Davant les actituds dictatorials dels propietaris d'aquesta empresa ens veiem en l'obligació de continuar amb les mobilitzacions en suport de la Isabel". També assegura: "No ens aturarem fins que la Isabel torni al seu lloc de treball".

Mentre que des del consistori s'insisteix que es tracta d'un tema privat entre la treballadora i l'empresa: "Ens consta que s'està treballant amb una mediació i tant de bo arribi a bon port i s'acabi solucionant aquest problema", deia la primera tinent d'alcaldia, Mireia Dionisio durant el ple de dilluns, a petició d'un prec d'Ara Mollet-ERC-MES formulat pel regidor Oriol López. López que va considera l'acomiadament "un veritable despropòsit", va demanar al govern "una mediació perquè hi hagi una readmissió".

Segons Dionisio: "El nostre paper com Ajuntament és assegurar el compliment del contracte i que es donin unes condicions adequades pel compliment del servei públic de neteja. No podem intervenir ni en la contractació, ni en els acomiadaments del personal", afegia.

Fa unes setmanes el sindicat es va concentrar davant l'Ajuntament en suport a la treballadora. En aquella mobilització hi van participar un centenar de persones.

Edicions locals