El CF Mollet UE i el CF Parets podrien coincidir al subgrup 1B de Primera Catalana

L'ens federatiu reestructura la Primera Catalana, que passa de dos grups a quatre

Esports

La Primera Catalana de futbol es reestructurarà la temporada 2020-2021 per la Covid-19 amb quatre subgrups de deu equips, és a dir, que els dos grups d'enguany es divideixen cadascun en dos. Segons han publicat diversos mitjans de comunicació la proposta de l'FCF, el CF Mollet UE i el CF Parets podrien coincidir al subgrup 1B, que també comptaria amb l'Escola Guineueta, l'Escola Mataró, el Júpiter, Les Franqueses, el Rubí, el Sabadell Nord, el Sant Cugat i la Unificació Llefià. 

La proposta d'agrupació, tanmateix que el sistema de competició, està a l'espera d'aprovar-se definitivament en l'assemblea ordinària de l'ens federatiu previst pel 20 d'agost. Segons el nou pla de competició, els quatre primers classificats de cada subgrup jugarien una fase d'ascens, mentre que la resta aniria a la fase de permanència.

En la fase per pujar de categoria s'establirien dos grups -els quatre millors dels subgrup 1A i 1B i els quatre millors dels subgrups 2A i 2B- i només pujaria el campió de cadascun d'aquests. Pel que fa al descens, es crearien quatre subrgups de permanència i els tres pitjors classificats de cadascun d'aquests baixaries, és a dir, un total de 12 equips.  

La competició està prevista iniciar-se el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre i la segona fase, sigui d'ascens o permanència, s'iniciaria sense acumulació de punts. 

Edicions locals