DM Group, nou cognom del CB Mollet de la Lliga d'Eba

La federació espanyola confirma la plaça estatal del sènior masculí molletà

Esports

DM Group, nou cognom del CB Mollet de la Lliga d'Eba
DM Group, nou cognom del CB Mollet de la Lliga d'Eba

El sènior masculí del Club Bàsquet Mollet tindrà nou cognom la temporada 2020-2021. El club ha arribat a un acord amb DM Group, amb seu a Mollet, per patrocinar l'equip franquícia del club a la Lliga d'EBA. A més, l'empresa de recursos humans també comptarà amb diverses pancartes al pavelló Plana Lledó. 

Amb aquesta operació, Recanvis Gaudí seguirà com a patrocinador preferent del club però ara per ara com a cognom del filial masculí, que milita a la Copa Catalunya. "Recanvis Gaudí fa molts anys que està amb nosaltres i vam parlar que per la pròxima campanya faria un pas al costat, però que la intenció era que continués al club com a patrocinador preferent", explica el president del club Carlos Nuez, que no ha volgut desvetllar l'import de les operacions: "encara estem acabant de perfilar algunes qüestions". 

El CB Mollet suma tres socis preferents amb el DM Group, a l'equip de Lliga d'EBA, el Recanvis Gaudí, al filial de Copa Catalunya, i el Construccions Perefran, al sènior femení. 

Plaça a la Lliga d'EBA

Aquesta mateixa setmana s'ha confirmat la plaça de la Lliga d'EBA del CB Mollet, segons ha publicat la federació espanyola el llistat d'equips inscrits per la temporada 2020-2021. El sector C, on hi són els equips catalans, sumen un total de 34 equips, tot i que l'ens federatiu dona de marge fins dilluns per completar el llistat definitiu de 36 equips. Fins ara, destaca la presència del CB Granollers i el Lliçà d'Amunt, tots dos recent ascensdits, que seran els derbis vallesans de la categoria. 

Edicions locals