Salvem El CF Mollet denuncia la junta per una presumpta malversació de fons

El club nega que hagi negat la informació econòmica i comunica que iniciarà accions legals per defensar-se de les "acusacions, calúmnies i difamacions"

Esports

| JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

MOLLET. La plataforma Salvem el CF Mollet, encapçalada per José Gómez Reina, ha portat als jutjats de primera instància de Mollet una denúncia contra la junta del CF Mollet UE per una presumpta malversació de fons "perquè no ens deixen veure les comptes del club", admet el portaveu de la plataforma, Toni Cisneros.

La denúncia es va posar el divendres passat "perquè en repetides ocasions hem demanat veure com està econòmicament el club i no ens han donat cap informació", afegeix Cisneros, que informa que fins a dues vegades han enviat burofaxos al club per veure l'estat econòmic i van demanar una mediació a la Federació Catalana de Futbol, que aquesta va ser rebutjada pel mateix club molletà. A més, en la denúncia, es demana que es lliuri la documentació relacionada amb el cessament de José Gómez Reina com a vicepresident i que aquesta decisió "es declari nul·la perquè no té cap aval estatuari", explica Cisneros, que argumenta que ho han fet "en defensa del dret de la informació dels socis".  

La junta nega les acusacions
Pel que fa al club molletà, ha informat que "el CF Mollet UE desmenteix totes les acusacions, calúmnies i difamacions fetes pels tres únics membres de la plataforma i comunica que defensarà  l'honor i la integritat del club i els seus òrgans de direcció iniciant les accions judicials que corresponguin" i afegeix: "no ens hem negat mai a què vingui el soci que vulgui a consultar el llibre de caixa". A més, respecte al cessament de Gómez Reina, el club admet que mai ha estat destituït "perquè ell ha renunciat en repetides ocasions al càrrec" i el que es va fer és mantenir com a vocal. 

José Gómez Reina va deixar de ser vicepresident formalment al febrer amb l'entrada d'Oriol Olivé. Des d'aleshores, és manté com a vocal de la junta.

Edicions locals