'Trobem injust acabar quart i que vagis a la fase de permanència'

La Molletense formaria part del subgrup 2A de la Segona Catalana

Esports

Kiko Montoya
Kiko Montoya | JL.R.B.

La Segona Catalana de futbol també es dividirà en subgrups la temporada 2020-2021 i la UE Molletense, segons la proposta de la Federació Catalana de Futbol, està enquadrat al 2A. Aquest subgrup d'onze equips està format per Aregntona, Cirera, Gramanet, Malgrat, Masnou, Molinos, Premià, Sant Pol, Tordera i Vilassar de Mar B. 

El sistema de competició canvia de cara el curs pròxim amb fases d'ascens i permanència. En aquesta primera fase, si la Molletense acaba entre els tres primers classificats, aniria a una fase d'ascens; però del contrari, lluitaria per no descendir. "Trobem injust que puguis acabar la primera fase quart classificat i que hagis d'anar a la fase de permanència. Això fa que hem de començar molt bé la temporada", admet el president de la Molletense Kiko Montoya. 

Per pujar a Primera Catalana, en la fase d'ascens s'ha de quedar primer classificat i per evitar el descens, en la fase de permanència, no acabar últim o no ser un dels set pitjors penúltims de totes les agrupacions. 

 

Edicions locals