El Club Billar Mollet s'inscriu a la Segona Divisió espanyola

Sergio Martínez capitaneja el nou projecte esoprtiu de l'entitat

Esports

Sergio Martínez a al seu del billar, al pavelló Riera Seca
Sergio Martínez a al seu del billar, al pavelló Riera Seca | JL.R.B.

El Club Billar Mollet tornarà a competir en l'àmbit estatal després d'inscriure's a la Segona Divisió espanyola de tres bandes. L'entitat formarà part de la segona estatal la temporada 2020-2021 i estarà capitanejada pel jove Sergio Martínez, de 18 anys, que és una de les promeses del billar català i s'ha convertit en el nou director esportiu de la directiva de Jordi Candela

El Mollet havia format part feia anys de les lligues estatals, però en els últims anys s'havia centrat en l'àmbit català. "Comencem en la lliga més baixa estatal, la Segona Divisió, però l'objectiu és intentar pujar de categoria, tot i la dificultat", aclareix Sergio Martínez, que adverteix del salt qualitatiu del club: "volem donar prestigi al club i ser-hi a la lliga estatal serà un reclam per atraure a la gent jove". 

La Segona Divisió estatal està dividida per grups de proximitat. "Creiem que haurem de viatjar a Mallorca", diu Martínez, que està a l'espera que la Reial Federació Espanyola de Billar faci públic el calendari i els grups de la campanya 2020-2021.  

El Billar Mollet, a la fase final de la Primera Catalana

El repte de la Segona Divisió estatal es compaginarà amb equips a la Federació Catalana de Billar de tres bandes. Un d'aquests serà el de la Primera Catalana, que el setembre hi haurà de disputar la fase final. 

La plantilla de jugadors del Billar Mollet està formada pel mateix Sergio Martínez amb Josep Maria Sayeras, David Alves, Javier Martínez, Pere Feliu, David Busquets, Jacinto Ortiz i Jordi Candela. 

Edicions locals