El president del Comitè Olímpic Espanyol anima Sergi Mingote

L'alpinista ara té la intenció d'ascendir el volcà actiu més alt d'Europa, l'Etna a Sicília

Esports

El president del Comitè Olímpic Espanyol anima Sergi Mingote
El president del Comitè Olímpic Espanyol anima Sergi Mingote | Comitè Olímpic Espanyol

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha volgut animar i transmetre el suport de tot el moviment olímpic al paretà Sergi Mingote, per videoconferència. L'alpinista segueix amb el repte de l'Olympic Route i ja ha superat més de 4.200 km en bicicleta, que té com objectiu arribar al Mont Olimp, de Grècia, per promocionar la candidatura olímpica Barcelona Pirineus 2030.

A través d'una videoconferència, Alejandro Blanco ha comentat que "sempre he cregut en el projecte Barcelona Pirineus, des del 2010. He tingut reunions a la Vall D'Aran i a Barcelona amb diferents col·lectius i veig que hi ha un punt en el qual tots podem treballar junts en un projecte comú bo per a tothom. Hi ha una part esportiva important, hi ha una part dels Pirineus important, però hi ha una part d'entesa social que per a mi és més important que tota la resta". A més, ha afegit que "els Pirineus tindran Jocs si o si".

Sergi Mingote va sortir el passat 22 de juny des de l'Estadi Olímpic de Barcelona amb bicicleta, ascendint diversos cims dels Pirineus o les Dolomites. A més, en els dies vinents té la intenció de coronar el volcà actiu més alt d'Europa, l'Etna (3.350 metres), a Sicília. Tot seguit, reprendrà el seu camí cap a Grècia. 

Edicions locals