Òmnium Vallès Oriental publica les bases de la 31a Festa de les Lletres Catalanes

Els guardons estan dotats amb xecs d'entre 700 i 3.000 euros segons la categoria

Cultura

Òmnium publica les bases de la 31a Festa de les Lletres Catalanes
Òmnium publica les bases de la 31a Festa de les Lletres Catalanes

Òmnium Vallès Oriental, en el propòsit de fomentar la creació literària en llengua catalana així com reconèixer la tasca que fan algunes entitats i/o persones en favor de la llengua catalana, ha publicat les bases de la 31a Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental.

Els treballs que participin en el concurs poden presentar-se en tres categories diferents: literària (31è premi de Novel·la / 31è premi de Poesia / 20è premi de Sociolingüística); acció cívica (9è premi Ramon Casanovas); i comunicació (9è premi Eugeni Xammar). Els premis estan dotats amb xecs d'entre 700 i 3.000 euros segons la categoria.

L'adjudicació del premi serà duta a terme per un jurat independent, format per persones preferentment del Vallès Oriental i de l'àmbit humanístic i de la llengua i cultura catalanes, escollides per la junta del Vallès Oriental d'Òmnium Cultural.

El termini de recepció per part dels autors i autores de les obres aspirants al premi és el 4 d'octubre del 2020, i els premis es lliuraran en un acte públic el mes de desembre.

Per conèixer els detalls de les bases es pot consultar el web d'Òmnium Cultural Vallès Oriental, o bé contactar amb Òmnium als telèfons 93 879 22 79 o 678 078 575, o també per correu electrònic a l'adreça festalletresvalles@omnium.cat.

L'any passat, en la 30a edició de la Festa de les Lletres Catalanes d'Òmnium, Imma Cabré i Magdalena Paüls van guanyar els premis de novel·la i poesia respectivament. En aquella ocasió l'acte es va celebrar al pavelló El Parquet i va comptar amb una intervenció per videoconferència de l'exconseller de Cultura Lluís Puig.

Edicions locals