El Baix Vallès registra 12 casos nous de Covid respecte a la setmana passada

L'Hospital de Mollet té 5 pacients ingressats per coronavirus i el de Granollers n'ha ingressat 9 en els darrers deu dies

Societat

El Baix Vallès registra 12 casos nous de Covid respecte a la setmana passada
El Baix Vallès registra 12 casos nous de Covid respecte a la setmana passada

Els casos positius han incrementat al Baix Vallès en l'última setmana. El creixement s'ha donat en tots els municipis, segons dades de Salut d'aquest dijous. Tot i l'increment, la incidència de la Covid al Baix Vallès se situa per sota de la mitjana de la regió metropolitana nord.

Així, a l'àrea bàsica de salut de Mollet-est els casos registrats en els darrers set dies han estat 2 i ja acumula 8 positius. Pel que fa a l'àrea bàsica de salut Mollet-2 Oest, no ha registrat cap cas nou des de fa una setmana quan en tenia 5. Mentre que a la Llagosta, un dels altres municipis amb més positius, l'increment ha estat de 5 nous casos,  que s'afegeixen als 5 registrats fa una setmana. A l'àrea bàsica de Sant Fost-Martorelles  s'han registrat 2 nous positius en els darrers 7 dies i ja en suma 3.  Mentre que a l'àrea bàsica de salut de Montornès-Montmeló, en la darrera setmana només s'ha registrat un nou positiu i també n'acumula 3 des de la setmana passada. Pel que fa a Parets, que la setmana passada no en tenia cap cas, en els darrers set dies n'ha sumat 2. En xifres totals, el Baix Vallès incrementa en 12 els casos positius de fa una setmana, quan en tenia 19.

Nous ingressos als hospitals

El conjunt de la regió sanitària metropolitana nord, que inclou el Vallès Oriental, els últims deu dies han ingressat als hospitals 73 persones, de les quals 9 han estat a l’Hospital General de Granollers –sis van fer-ho dilluns–. Mentre que a l'Hospital de Mollet comptava aquest dijous amb 5 persones ingressades per coronavirus, segons fonts del mateix hospital. Des d'aquest centre sanitari segueixen recomanant extrema prudència i mantenir les mesures de prevenció de contagis recomanades pel Departament de Salut.

 

Edicions locals