Prop de 150 inscrits amb la visita del Campionat estatal de SuperBikes al Circuit

El Circuit es converteix en l’amfitrió del segon esdeveniment de l’any pel certamen motociclista nacional

Esports

| Circuit Barcelona - Catalunya

Avui 1 i demà 2 d'agost, el Circuit de Barcelona-Catalunya rep la visita del Campionat d'Espanya de Superbikes (SBK), un dels campionats motociclistes per excel·lència, bressol de futurs campions i còmplice indispensable per a la formació de talents de totes les edats en l'àmbit nacional i internacional. A més, ho fa comptant amb la participació de 148 inscrits, que brindaran curses d'allò més emocionants.

El programa que presenta l’ESBK no té desaprofitament. En total, 10 curses dividides entre els dos dies. Les categories sortiran a pista distribuïdes en cinc grups, començant pels més petits, PreMoto3 i Promo3. També Moto4, així com Superbike Júnior. Pujant ja de cilindrada, SuperSport i Open600 que, com de costum, comparteixen pista; com també ho fan Superbike i Open1000.

El Campionat d'Espanya de Superbike es va estrenar fa només una setmana a Navarra, de manera que ja hi ha alguns noms a destacar. Per començar, el ja conegut i experimentat Carmelo Morales, que encapçala la classificació de SBK, mentre que Ivo Lopes s'imposa entre les Open1000. A SuperSport, és Kyle David Smith el més avantatjat i a Open600, Simon Jespersen. Meikon Yuji Kawakami lidera entre els participants de SBK Júnior i Máximo Martínez entre els de Moto4. Dean Berta Viñales és, de moment, el favorit a Promo3 i Joel Esteban a PreMoto3.

Els prop de 150 inscrits ja han rodat sobre el traçat català, completant tandes d'assaigs privats que es van desenvolupar dijous i divendres. La totalitat de l'esdeveniment tindrà lloc aquest cap de setmana a porta tancada.

Edicions locals