Obert el termini per sol·licitar les noves subvencions de l'IBI a Mollet

Les sol·licituds es podran presentar fins al pròxim dia 30 de setembre

Societat

Aquest divendres s'obre el termini per les noves subvencions per l'Impost de Béns Immobles (IBI), que s’allargarà fins al 30 de setembre.  Aquestes subvencions se sumen a les adoptades recentment al pla de xoc de l'Ajuntament de Mollet del Vallès per ajudar a pal·liar les conseqüències econòmiques negatives de la Covid-19.

Les noves ajudes es podran sol·licitar a través de la seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. El pla de xoc de l’Ajuntament de Mollet va ampliar els supòsits perquè fossin més les persones i famílies que poguessin acollir-se a les subvencions de l'IBI arran dels efectes de la Covid-19.

Bonificacions i Subvencions pel pagament del tribut

L’Ajuntament de Mollet disposa d’un seguit de bonificacions i subvencions per ajudar a les persones que, per la seva situació econòmica, no poden fer front al pagament del tribut. Entre les subvencions d’aquest impost, que té aprovades l’Ajuntament i que poden arribar fins al 95% en funció dels casos i dels ingressos familiars, hi ha: Titulars d'habitatges oferts com a lloguer social per a l'exercici 2019, subjectes passius de l'IBI a conseqüència d'execucions hipotecàries i anàlegs de l'habitatge habitual; llogaters amb títol de família nombrosa; persones vídues majors de 65 anys; persones i o famílies amb escassa capacitat econòmica i famílies monoparentals. També les famílies que tinguin a càrrec seu, familiars amb una discapacitat igual o superior al 75%.

L’alcaldessa accidental, Mireia Dionisio, ha recordat que l'Ajuntament i l'equip de govern local "no deixaran ningú enrere i seguirem ampliant, el que faci falta, els supòsits i les subvencions per a les persones i famílies vulnerables de la nostra ciutat".  Per a Dionisio: "La protecció social i les molletanes i molletans són la nostra prioritat i en la ciutadania centrarem encara més els nostres esforços i les noves mesures que anem adoptant".

Edicions locals