Monràs optarà a una vicepresidència de la Federació Catalana de Bàsquet

L'alcalde de Mollet formarà part de la candidatura de Joan Carles Mitjana

Esports

Josep Monràs formarà part de la candidatura de Joan Carles Mitjana a la junta directiva de la Federació Catalana de Bàsquet, presidida actualment per Ferran Aril. L'alcalde de Mollet optarà a una vicepresidència de l'ens.

L'Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) del passat 1 d'agost va aprovar la convocatòria d'eleccions per al 5 de setembre de 2020.

En un vídeo a les xarxes socials, Monràs agraeix a Mitjana que compti amb ell per a la candidatura, que, segons l'alcalde, "vol modernitzar la federació i potenciar-la per fer un bàsquet més proper, més arrelat al territori i basat en els valors que des de sempre li han estat propis". "Tot això, cal fer-ho utilitzant les eines de desenvolupament social i sostenible que les principals institucions de l’àmbit local ja estan començant a activar", apunta. Monràs assegura que la llista és una candidatura "plena d'experiència i passió pel bàsquet" i que la seva participació "no és incompatible amb el meu càrrec com a alcalde".

En el mateix vídeo, Mitjana agraeix la participació de Monràs en la seva candidatura i avança que en la junta directiva que es formaria si guanyés les eleccions, el molletà encapçalaria la vicepresidència institucional. "Monràs ens pot aportar una visió més transversal dins el món de l'esport i ens podem beneficiar dels seus coneixements i contactes", diu Mitjana.
 

Edicions locals