La Policia de Mollet imposa 200 sancions al juliol per incomplir les mesures de prevenció per la Covid

Gairebé la meitat de les denúncies són per no portar mascareta

Societat

| Policia Municipal

Durant el mes de juliol, la Policia Municipal de Mollet del Vallès ha detectat 200 infraccions relacionades amb les mesures de prevenció de la Covid-19 a la ciutat. 85 de les sancions s’han imposat per no portar la mascareta, moltes de les quals a gent jove.

La resta de les sancions efectuades per la Policia Municipal de Mollet del Vallès han estat imposades a persones per consumir begudes alcohòliques a la via pública i a locals d’oci i de restauració per incomplir les restriccions horàries i d’aforament.

Durant l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol per lluitar contra el coronavirus, la Policia Municipal de Mollet va efectuar un total de 730 denúncies, la gran majoria per incomplir les mesures de confinament.

Cinc mesos després de l’inici de la pandèmia, i amb la finalitat de contribuir a reduir els efectes de la Covid-19, la Policia Municipal ha dut a terme una sèrie d’actuacions encaminades a fer complir les diferents normes dictades per les autoritats. 

En un primer moment, els agents policials i els agents cívics de l’Ajuntament informaven la ciutadania de la conveniència o obligació de complir les mesures de seguretat per prevenir els contagis. Passat aquest període, la Policia Municipal va procedir a denunciar les infraccions.

Campanya de sensibilització

Des del passat 3 d’agost i durant tot aquest mes, l’Ajuntament de Mollet i la Creu Roja porten a terme una campanya conjunta de sensibilització per evitar contagis de la Covid-19, especialment entre la joventut.

Agents de la Policia Municipal de Mollet, agents cívics de l’Ajuntament i voluntaris de la Creu Roja recorren la ciutat, sobretot les zones on es concentra més joventut, com són parcs i places de la ciutat, per informar de les mesures de protecció que cal seguir aplicant per lluitar contra la Covid-19: portar la mascareta posada, mantenir una distància física o rentar-se les mans sovint.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, recorda a la ciutadania “la importància de complir amb totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries per protegir la pròpia salut però també la dels altres”.

Edicions locals