Activitats morades per a tots els gustos, sense oblidar les tradicions

Morats ja té enllestit el programa de les festes que enguany celebrarà amb aforament limitat i un nou espai, el pati de l'escola Can Besora

Cultura

Malgrat que les activitats de Morats seran a Can Besora, la colla ha decorat amb els seus colors diversos espais de la ciutat
Malgrat que les activitats de Morats seran a Can Besora, la colla ha decorat amb els seus colors diversos espais de la ciutat | Colla Morada

La colla de Morats ja té el programa de la festa en marxa per gaudir amb tots els molletans aquest estiu. Activitats per totes les edats i gustos omplen la graella de la gresca morada que començarà el pròxim 14 d'agost i finalitzarà el dimarts 18.

Enguany a diferència d'altres anys, la majoria de les activitats es concentraran en un únic espai, al pati de l'escola Can Besora de Mollet. La ubicació ha estat proposada per l'Ajuntament per tal de preservar la seguretat dels assistents i poder tenir controlat l'aforament, el qual estarà limitat a un màxim de 50 persones.  A més per poder participar o assistir de les activitats a Can Besora caldrà adquirir l'entrada de forma anticipada.

Per encetar aquests cinc de festa no podia faltar una de les activitats més refrescants, la tradicional  remullada i pintada de guixos que enguany es farà a Can Besora el dia 14 d'agost, a les 10 h del matí. Aquell mateix divendres a les 23 h de la nit, el pati de les escoles acollirà una sessió musical de chill out a càrrec dels djs de Maceta Soud Beat.

Seguint amb les tradicions, el dia 15 d'agost, a les 10 h del matí a Can Besora, la colla morada convida als molletans, petits i grans, a gaudir de l'espectacle de la Santa Teca. Mentre que durant tot el dia es podrà participar en una gimcana familiar per tot Mollet, en la qual es barrejaran tradició i tecnologia. Els participants hauran de trobar  les pistes en els QR que hi haurà escampats per tota la ciutat i s'enduran un obsequi si aconsegueixen resoldre l'enigma. A les 23 h de la nit, torna una nova edició de la gimcana adulta amb Chipion Clan.

Pel que fa al dia 16, està prevista la celebració a les 11 h d'un vermut festiu, el qual seguirà, a les 12, h un acte d'homenatge a les entitats culturals de Mollet. Mentre que la tarda del 16, la colla prepara un acte sorpresa que diuen no et pots deixar perdre.

El dia 17 comença amb una proposta solidària i una altra de moda: una passejada de gossos, a les 8 h del matí -els donatius que es recaptin s'entregaran a la protectora Adopta un Amic - i a les 11 h, juntament amb l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca s'organitza un concurs de disfresses de paper. També el dia 17, a les 18 h, es farà l'espectacle de bombolles a càrrec del Dr. Bombolla.

La clausura de la gresca serà el dia 18 amb propostes com un Trivial per equips (18 h), un bingo musical (22 h) i un contacontes només apte per adults (24 h).

Edicions locals