Pau Sagalés i la banda Ginestà, caps de cartell de la festa torrada

Torrats ja té enllestit el programa de les festes que enguany celebrarà amb aforament limitat i un nou espai, el pati de l'escola Del Bosc

Cultura

Malgrat que les activitats de Torrats seran a l'escola del Bosc, la colla ha decorat amb els seus colors diversos espais de la ciutat
Malgrat que les activitats de Torrats seran a l'escola del Bosc, la colla ha decorat amb els seus colors diversos espais de la ciutat | Torrats

El programa de la festa torrada ja està a punt per començar a celebrar la gresca molletana d'estiu.  Una proposta que barreja tradicions, concursos i actuacions com les del mag Pau Sagalés, amb el seu espectacle Obre els ulls que tindrà lloc el 18 d'agost, a les 18 h a l'escola del Bosc. També  la proposta de la banda dels germans andreuencs  Ginestà, amb la seva peculiar barreja de música pop, cançó protesta i folk català que es podrà escoltar el 17 d'agost, a les 22 h, al Jardinet.

Altres plats forts del cartell d'aquesta edició 2020, són l'espectacle de circ amb malabars i tocs acrobàtics de Mr. Nobody, un personatge còmic i enèrgic que posarà totes les seves eines per crear un moment divertit per tota la família. Es faran dues representacions que es podran veure a l'escola del Bosc, dilluns 17 d'agost a les 18 h i a les 19 h.

Un altre dels espectacles per gaudir en família és Bombolles a dojo, del molletà Dr. Bombolles que a ritme de la música crearà bombolles de totes les mides, colors i formes, omplint-les de fum, foc i alegria. Es podrà veure a l'escola del Bosc el dia 16 d'agost, a les 11 h i a les 12 h.

Per anar fent boca abans dels plats forts, el programa començarà amb el tradicional Torneig de Pàdel Torrat a Can Prat Pàdel Club. Aquest any per evitar aglomeracions, la colla ha repartit les diferents categories en dos dies (10 i 11 d'agost) i el preu inclou piscina i servei de barra i brasa.

Una de les novetats d'enguany és La Ruta dels Torrats, una alternativa al tradicional Torratasques. L'activitat es podrà fer sol, en família o en petits grups, en 30 establiments de restauració de la ciutat. Per tan sols 1 euro es podrà gaudir d'una consumició al restaurant adherit. La participació inclou un premi per qui completi tota la ruta.
Una altra de les propostes de nova creació és la Caravana Torrada. La colla convida a fer una ruta per la ciutat amb el cotxe amb la música ben forta per despertar tot Mollet. Durant la gresca torrada tampoc podien faltar competicions com el tradicional concurs de birres que es realitzarà amb grups de 4 persones, el dia 16 a les 22 h, a l'escola del Bosc. Així com el concurs de curts Torrats, que enguany es podrà gaudir des del sofà de casa. El canal Vallès Visió emetrà el dia 16 a les 20 h i a les 23 h, els curts guanyadors del concurs que realitzava el clan Hostel People.

Qui tampoc podia faltar a la festa d'enguany és el Moll Fer. Els molletans i molletanes podran gaudir del seu ball ple de llum i color dissabte 15 d'agost, a les 11 h i a les 12 h, al pati de l'escola del Bosc.

Nou recinte d'activitats

A diferència d'altres anys, la majoria de les activitats es concentraran en un únic espai, al pati de l'escola del Bosc. La ubicació ha estat proposada per l'Ajuntament per tal de preservar la seguretat dels assistents i poder tenir controlat l'aforament, el qual estarà limitat a un màxim de 50 persones.  A més per poder assistir de les activitats caldrà adquirir l'entrada de forma  anticipada. 

Edicions locals