El Canal 33 emetrà dilluns els dos primers curtmetratges del molletà Dani Seguí

Serà a les 23.10 h dins del programa 'Curtcircuit 33' i els curts són 'A mitges' i 'La creu'

El director Dani Seguí, veí de Mollet
El director Dani Seguí, veí de Mollet

El director Dani Seguí, veí de Mollet, serà protagonista del Curtcircuit 33 (Canal 33) que s'emetrà dilluns a les 23.10. El programa de la televisió pública catalana projectarà els dos primers curtmetratges de Seguí.

A mitges, interpretat per Gisela Creus i Quim Vilagran, és una ficció protagonitzada per una parella de ballarins que pateix un greu accident que els canviarà la vida. Un any després del succés es tornaran a reunir per aconseguir ballar una altra vegada.

D'altra banda, La creu, amb la interpretació de Joan Crosas i Elisa Crehuet, també gira entorn d'una parella. En aquest cas es tracta d'una parella d’avançada edat que lluita cada dia per acceptar la mort del seu únic fill. És la història de la gestió d’un dol.

Tot plegat serà dins de l'apartat Curtcircuit Taller, que és una finestra oberta a les produccions d’estudiants de les escoles de cinema i audiovisuals de Catalunya i de produccions de curtmetratgistes catalans independents.

Guanyador del quart In-FCTA

A més de la seva participació al 33, Seguí ha estat protagonista recentment per haver rebut un premi pel seu curt Fished. El colpidor curtmetratge ha estat el guanyador de la secció CovMAXI en la quarta edició del concurs de curtmetratges del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA.

A Fished, un curt en blanc-i-negre i sense diàlegs, de només un minut, però amb una gran potència visual, es pot veure "el pescador pescat" o el "caçador caçat", com diu el director.

El jurat també ha concedit un accèssit a l'obra de Míriam Montero, Aquí i allí. En la secció CovMINI –per a menors de 16 anys– s'ha premiat L'orinal, de Clàudia Vidal, una proposta humorística de cinema mut amb un repartiment d'actors i actrius infantils. La participació s'ha mantingut en la mitjana habitual, tant al concurs com a les formacions –que enguany s'han ofert en streaming per Instagram–, però la qualitat de les propostes ha fet un salt en aquesta quarta edició, gràcies als cursos de producció audiovisual de l'escola FX Animation.

Edicions locals