La Colla de Morats fa un balanç positiu de les activitas d'aquesta edició atípica de la festa major

Morats ha agraït als molletans i molletanes i també als artistes locals el seu suport a la cultura

Cultura

La Colla de Morats fa un balanç positiu de les activitats organitzades per aquesta edició atípica de la festa major
La Colla de Morats fa un balanç positiu de les activitats organitzades per aquesta edició atípica de la festa major | Colla de Morats

La Colla de Mortas fa un balanç positiu de les activitats organitzades enguany per aquesta edició atípica de la festa major que finalitzava aquest dimarts. Morats es mostren satisfets amb el resultat de totes les propostes i agraeixen als molletans i molletanes i també als artistes locals la seva participació i aposta per seguir fomentant la cultura en temps de Covid.

"Aquesta edició ha suposat molta feina, molts nervis i molta responsabilitat", afirma el cap de colla, José López qui assegura que els actes s'han realitzat seguint "totes les mesures de seguretat" i han comptat amb una "molt bona acollida". "Sobretot destaco la participació en els actes infantils. En general ha vingut molta gent nova", explica López.

A diferència d'altres anys, la majoria d'actes morats s'han realitzat per primer cop al pati de l'escola Can Besora, a petició de l'Ajuntament per tal de preservar la seguretat dels assistents. Una proposta que tot i fer-los modificar el format de les propostes- limitant l'aforament a 50 persones - els ha permès donar "una atenció més personalitzada" als assistents.

Amb tot, José López espera que de cara a l'any vinent es pugui recuperar la festa tradicional, tot i assegurar: "Tal com està la situació no ens volem fer moltes il·lusions".

Tot i que la gresca acaba de finalitzar, des de la Colla de Morats ja comencen a treballar en les activitats que programaran la pròxima festa major del 2021.

Edicions locals