El molletà Álex Sánchez prepara l'estatal de javelina amb una victòria a Mollet

La pista municipal d'atletisme de Mollet reuneix més de 150 atletes dissabte

Esports

El molletà Álex Sánchez prepara l'estatal de javelina amb una victòria a Mollet
El molletà Álex Sánchez prepara l'estatal de javelina amb una victòria a Mollet | Álex Sánchez

El molletà Álex Sánchez va imposar-se al control absolut d'atletisme de Mollet amb una victòria en javelina, que impulsa les opcions del llançador per a l'estatal. L'atleta, que pertany al conjunt valencià Fent Camí Mislata, va participar dissabte amb èxit al control que va organitzar el Club Atlètic Mollet a les pistes municipals d'atletisme Pedra Salvadora.

L'atleta va triomfar a casa en la seva primera competició oficial després del confinament i de la tornada als entrenaments, el passat juliol. En les setmanes vinents, el molletà haurà d'exigir-se al màxim amb dos campionats estatals i un de català. En la prova molletana, que serveix com a preparació, va aconseguir una marca de 67,20 metres, sent la millor del control. "Em sento molt bé i fort. M'ho vaig prendre com un entrenament perquè era la primera competició després de tot i va ser del tot satisfactòria", admet Sánchez, que s'ha estat entrenant entre les pistes d'atletisme de Granollers i Terrassa.

El molletà participarà aquest cap de setmana en la fase final de la Divisió d'Honor espanyola a Madrid amb el Fent Camí Mislata i la pròxima setmana tornarà per competir a l'estatal. "L'objectiu sempre és estar entre els tres millors classificats i anem amb aquesta intenció", diu el molletà, que també té al seu calendari un exigent Campionat de Catalunya l'11 d'octubre. 

Mollet, referent català

El dissabte, Mollet va reunir prop de 150 atletes de diferents modalitats a la pista municipal. Entre aquests, també hi havia la molletana Carmen Sánchez, del València Club Atletisme, que també va guanyar a casa en la final dels 200 metres llisos amb un registre de 24,51 segons, que li serveix com a preparació per a l'estatal. En aquesta mateixa distància, va prendre part Sara Gómez de l'Atletisme Parets, amb una marca de 28,74 segons.

Edicions locals