El monòleg 'Tinder sorpresa' arriba al Museu Abelló

La representació de l'humorista català andreu casanova tindrà lloc el pròxim dijous 10 de setembre a la terrassa del Museu a les 21 h

Cultura

El monòleg 'Tinder sorpresa' arriba al Museu Abelló
El monòleg 'Tinder sorpresa' arriba al Museu Abelló

L'humorista català Andreu Casanova portarà el seu monòleg Tinder sorpresa a la terrassa del Museu Abelló. Serà dijous 10 de setembre a partir de les 21 h.

Les maneres de lligar han canviat molt en els últims anys. "Avui en dia lligar ja no és el que era. És molt millor!", assegura Casanova, qui convidarà els espectadors a realitzar un safari còmic per tota la selva d'aplicacions per lligar que darrerament estan de moda. Tinder sorpresa és un monòleg hilarant que canviarà la percepció del públic sobre les aplicacions per lligar. Andreu Casanova, a través de les seves pròpies  experiències vitals, explicarà anècdotes divertides i resoldrà les qüestions més inquietants de l'art de lligar virtualment.

Les entrades, que són gratuïtes, es poden reservar al Museu, que des de dijous està obert en l'horari habitual.

Un joc de pistes i una visita a l'obra d'Ismael Smith

El mateix dijous també es faran dues activitats més al Museu Abelló –totes dues gratuïtes amb inscripció prèvia–. De 17 h a 19 h tindrà lloc la gimcana familiar La ratolina ha perdut la seva maleta. Es tracta d'un joc de pistes per jugar en família en què els participants hauran de descobrir un enigma amb l’ajuda dels personatges que s’amaguen a la Col·lecció Abelló. En acabar, arribarà el torn de la visita Ismael Smith, l'irreverent dandi català. El director del Museu d’Art de Cerdanyola, Txema Romero, dirigirà aquesta visita guiada que arrencarà a les 19.30 h.

Edicions locals