Tallers per a infants i adults en la nova temporada del CRA'P

L'entitat molletana ofereix quatre activitats per al darrer trimestre de l'any

Cultura

Imatge del taller 'Cos escènic'
Imatge del taller 'Cos escènic' | CRA'P

Amb l'arribada del setembre, arrenca el nou curs de tallers i activitats del CRA'P (Pràctiques de Creació i Recerca Artística), amb els quals experimentar amb el cos i la creativitat.

Els dies 19 i 20 de setembre, de 10 h a 14 h, tindrà lloc el taller intensiu Energia i imaginació - creació escènica, amb el qual es busca desenvolupar tant els recursos individuals com col·lectius amb rituals, disciplines, exercicis i jocs. Està dirigit a qualsevol persona interessada a explorar en el camp de l’expressió. No és imprescindible tenir experiència en les arts escèniques.

Els entrenaments de Kalaripayattu amb Esther Freixa es prorroguen una temporada més. Les pràctiques d'aquest art marcial del sud de l’Índia es farà de setembre a desembre els dimecres i divendres de 8.30 h a 9.45 h, i els dimarts de 20.15 h a 21.30 h.

D'altra banda, l'entitat molletana impartirà el taller Universos en moviment, amb Esther Freixa i Diana Gadish, els dijous de 20 h a 22 h des del mes d'octubre fins al desembre. Es tracta d'un espai d’exploració personal a través de diverses tècniques i pràctiques per connectar amb la sensibilitat del cos i obrir la percepció.

Per últim, la proposta per als més petits serà el taller Cos escènic, una proposta basada en les arts escèniques del teatre i la dansa en què descobrir el propi cos, la relació amb els altres i el fet creatiu. Està adreçat a infants i adolescents d'entre 3 i 14 anys i s'impartirà de l'octubre al juny a càrrec dels docents Julieta Ferraro, Isidora Zegers, Sigrid Kollmannsperger, Diana Gadish i Esther Freixa.

Edicions locals