Primer dia de classe a les escoles bressol municipals, amb mesures extraordinàries de seguretat

Les entrades i sortides es faran esglaonades i els patis estaran sectoritzats per a cadascun dels grups estables

Societat

Primer dia de classe a les escoles bressol municipals, amb mesures extraordinàries de seguretat
Primer dia de classe a les escoles bressol municipals, amb mesures extraordinàries de seguretat | Aj. Mollet

Aquest divendres ha estat el primer dia de classe del curs 2020-2021 per a les tres escoles bressol municipals de Mollet, que arrenca amb 220 alumnes i extremant les mesures de seguretat per evitar contagis als centres.

L’Ajuntament de Mollet ha elaborat un Pla d’Actuació de Centre per garantir la màxima seguretat a l’alumnat, la família i el professorat, que consta de diverses mesures

Les entrades i sortides dels centres es faran de manera esglaonada, utilitzant espais diferents per garantir el correcte flux de circulació i evitar les aglomeracions, i a l’escola entrarà un únic acompanyant amb l’infant; a les entrades principals s'han col·locat una catifa humit-secat i gel hidrogènic per a la neteja del calçat; es faran regulars controls de temperatura i registre del grup estable de convivència; tot el personal docent portarà mascareta FFP2; els patis estaran sectoritzats per a cadascun dels grups estables; i les famílies hauran de complimentar una declaració responsable signada pel tutor legal.

El nou alumnat inicia aquest divendres el període d’adaptació i, a mitjans de mes, els tres centres ja estaran funcionant amb la jornada lectiva sencera.

El regidor d’Educació, Raúl Broto, ha explicat que, en aquest any marcat per la pandèmia, “hem posat molts esforços en aquest Pla d’Actuació perquè la tornada sigui segura a les nostres Escoles Bressol Municipals. Broto ha destacat que “les famílies poden estar tranquil·les perquè s’oferirà el servei amb garanties, un servei segur i adaptant el projecte educatiu de les escoles bressols municipals a la nova realitat”.

Edicions locals