Les 24 hores de SimRacing al Circuit aconsegueixen el rècord d'audiència

Les xifres més immediates apunten que més de 30.000 usuaris únics han seguit la cursa

Esports

Les 24 hores de SimRacing al Circuit aconsegueixen el rècord d'audiència
Les 24 hores de SimRacing al Circuit aconsegueixen el rècord d'audiència | Circuit Barcelona - Catalunya

La tercera edició de les 24 hores SimRacing al Circuit de Barcelona-Catalunya arribava amb l'objectiu de ser més internacional, tenint en compte que la cursa d'eSports se celebrava completament en línia a causa de la situació actual de limitacions de públic en els esdeveniments presencials. La SimRacing s'ha emès en tres idiomes: català a Esport3.cat, castellà al compte de YouTube de Marca i anglès al compte de Twitch MundoGT. Les xifres més immediates apunten que més de 30.000 usuaris únics han seguit la cursa, aconseguint el rècord d'audiència d'aquesta competició.
 

MSI ha aconseguit el seu segon triomf en les 24 hores SimRacing  al Circuit. L'equip madrileny, que arrencava ahir des de la quarta posició, ha anat escalant posicions en la classificació fins a col·locar-se segon per darrere de Zennith Esports. Un accident entre Zennith Esports, que era líder, i Supercopa Mexico ha deixat fora de cursa a tots dos equips, de manera que s'ha obert la porta de bat a bat a la victòria de MSI. Després de l'accident, un dels pilots de Supercopa Mexico ha enviat un missatge de disculpes.

Drivex eSports Scalpers ha creuat la línia de meta en segona posició i l'equip sud-americà LEVEL Motorsports ha debutat en les 24h SimRacing Circuit de Barcelona-Catalunya amb destacat top 3. Qui s'ha quedat a les portes de podi és Williams eSports, que ha signat una remuntada espectacular després de començar des de la 18a plaça a la graella de sortida i que ha afirmat gaudir d'una gran batalla amb Level Motorsports per aquesta tercera posició en el tram final de carrera.
 
La cursa, va començar més tard del previst, ja que hi va haver alguns problemes tècnics per part de dos equips que no podien accedir a la sortida. Per solidaritat, tots els equips van decidir començar de nou la partida perquè els més de 30 equips poguessin estar en la graella de sortida. Finalment, tot i haver estat una cursa molt neta i amb pocs incidents, només 25 equips han aconseguit creuar la línia de meta. La resistència virtual és també una carrera psíquica i físicament dura per als pilots de SimRacing.
 

Edicions locals