Mor José Madero, delegat del camp del Germans Gonzalvo

Havia estat responsable del material de la Zona Sud i del CF Mollet UE

Esports

José Madero
José Madero | JL.R.B.

José Madero ha mort després de tota una vida vinculada amb el futbol de Mollet. Va néixer l'any 1952 a Castro del Río, a Còrdova, però de ben jove ja va instal·lar-se a la ciutat i ràpidament va convertir-se en el delegat de camp de la Zona Sud i posteriorment del CF Mollet UE. 

José Madero, més conegut com a Senyor Madero, va ser el delegat del camp Municipal de futbol del Germans Gonzalvo des de l’any 2001, quan la Zona Sud es va fusionar amb el CF Mollet. Madero va aterrar al CF Mollet UE després de gairebé tota una vida com a responsable del material de la Zona Sud. De fet, amb tan sols 22 anys ja va entrar a formar part de l'equip històric molletà encarregant-se de tot el material del club, fins i tot, la vestimenta. "Era una persona estimada per tothom, mai va tenir cap problema amb ningú. Ell es cuidava de tot el material, sempre hi era", explica el president del CF Mollet UE, Jordi Candela. 

Com a delegat de camp, Madero hi anava a la instal·lació molletana de dilluns a diumenge des de feia molts anys, excepte l'últim any i mig que va desvincular-se per malaltia. "M’agrada fer-ho. Vinc cada dia i m’ho passo molt bé. Sempre he d’estar molt pendent de tot, sigui de la roba o de les pilotes. És una gran distracció el que faig i em ve molt de gust", explicava el mateix Madero el 2012, en una entrevista en la publicació quinzenal del CF Mollet UE, El Fulletó. 

La cerimònia de comiat a José Madero tindrà lloc avui dilluns al Tanatori de Mollet a les 12.45 hores. El cap de setmana, el club farà un minut de silenci a tots els partits amistosos. 

Edicions locals