Repunt dels positius per Covid a Sant Fost durant l'última setmana, després de detectar-se un brot

L'alcalde, Carles Miquel, assegura que els casos estan 'degudament aïllats i sectoritzats'

Societat

Sant Fost ha incrementat els casos positius de Covid durant l'última setmana. Segons l'alcalde de Sant Fost, l'origen d'aquest increment és del dia 1 de setembre, quan es van produir "7 positius en un mateix recinte i al llarg de la setmana, després de fer les proves PCR el dijous, els positius s'han enfilat a més de 20". Amb tot, l'alcalde assegura que els positius estan "degudament aïllats i sectoritzats".

Miquel feia aquest anunci, diumenge, a través de les xarxes socials on també feia una crida a la calma entre els veïns: "Hem de continuar amb la feina que estem fent: mantenint la distància, treballant molt amb la higiene, evitant els contactes innecessaris i limitant les nostres trobades al màxim". També demanava no fer "alarma" i seguir "treballant perquè les dades que hem tingut durant tot l'estiu es mantinguin".

Segons dades de l'informe de Salut sobre l'evolució dels casos i de la Rt del SARS-CoV2, l'Àrea Bàsica de Salut Sant Fost-Martorelles compta aquest dilluns amb 25 casos positius, 20 més que 7 dies enrere.

Edicions locals