Álex Sánchez, subcampió de la Copa d'Espanya de clubs d'atletisme

El vallesà assoleix la cinquena millor marca estatal en llançament de javelina

Esports

Álex Sánchez, amb el trofeu de subcampió a Madrid
Álex Sánchez, amb el trofeu de subcampió a Madrid | Álex Sánchez

El molletà Álex Sánchez, que també és entrenador de l'Atletisme Parets, s'ha proclamat campió de la Copa d'Espanya de clubs d'atletisme amb el Fem Camí Mislata. L'estatal va tenir lloc el cap de setmana a Madrid i l'equip on competeix el vallesà va quedar segon amb 99 punts, 39 menys que el campió, el Playas de Castellón. 

El molletà va sumar el seu granet a la puntuació total amb un cinquè lloc al llançament de javelina, assolint 68,78 metres. "És el millor resultat que s'ha fet en la història com a club", remarca el álex Sánchez. L'atleta va lluitar entre els millors quedant-se a cinc metres del segon classificat, Nicolás Quijera (73,87 m). Més lluny va quedar del primer, Odei Jainaga, que va assolir el rècord d'Espanya amb un llançament de 84,10 metres. 

Álex Sánchez arribava amb bones sensacions després de guanyar el control absolut de les pistes de Mollet i ara es prepara per disputar el Campionat d'Espanya i de Catalunya, de javelina. El primer dels dos reptes serà l'estatal, que tindrà lloc el cap de setmana, novament a Madrid. "Lluitaré per estar entre els tres primers classificats. Estem en un nivell similar i puc arribar a disputar per les medalles", diu Sánchez, que confia tornar amb una medalla penjada. 

Edicions locals