Més de 300 infraccions a Mollet per no portar mascareta

La Policia Municipal també ha interposat més d'un centenar de denúncies per consum d'alcohol a la via pública

Societat

La Policia Municipal i els Agents Cívics duen a terme des de l'entrada en vigor de l’obligatorietat de portar mascareta a la via pública una campanya d’informació i conscienciació a la ciutadania, que també sanciona aquells que incompleixen la norma. En aquest sentit, en els mesos de juliol i agost s'han denunciat més de 300 infraccions a la ciutat per aquest motiu.

Segons fonts municipals, s’està fent especial incidència de control i seguiment de les mesures establertes per evitar els contagis amb actuacions al carrer de policies uniformats i de paisà. En aquest sentit, en els darrers dos mesoss'han denunciat més de 320 infraccions a Mollet, infraccions que són de 100 euros per no portar la mascareta, fer-ho de forma incorrecta o portar-la a sobre i no fer-ne ús.  

La Policia Municipal també està vetllant pel correcte compliment de la resta de mesures de seguretat obligatòries com ara la prohibició de reunions de més de 10 persones, sigui a l'àmbit públic o privat, o el consum d’alcohol al carrer. 

En aquest sentit, per consum d'alcohol a la via pública, fins al passat 31 d’agost, s’han detectat 135 infraccions.

També s’han detectat 30 infraccions de bars o establiments per ocupació de la via pública sense autorització, per no tenir llicència o per no respectar la limitació d'espai a la terrassa.

Edicions locals