El PSC acusa Ara Mollet de "persecució malaltissa" a l'alcalde Monràs

Els socialistes responen a la roda de premsa d'Ara Mollet pel judici per suposades calúmnies i injúries contra l'alcalde

Política

El PSC acusa Ara Mollet de "persecució malaltissa" a l'alcalde Monràs
El PSC acusa Ara Mollet de "persecució malaltissa" a l'alcalde Monràs

La resposta del PSC a la roda de premsa d'Ara Mollet sobre el pròxim judici per les presumptes injúries i calúmnies de membres d'ERC contra l'alcalde Monràs no s'ha fet esperar.

En un comunicat emès aquesta tarda, el PSC Mollet lamenta que ERC "parli de persecució política quan precisament van ser ells els que van acusar greument i perseguir políticament l'alcalde i la seva gestió al capdavant de l'Ajuntament", apunten.

Els socialistes acusen Ara Mollet de "voler manipular l’opinió pública" i mantenen que "acusar falsament d’un greu delicte a una persona no és llibertat d'expressió". El PSC opina que existeix per part d'ERC "una persecució política malaltissa i personal contra el nostre alcalde Josep Monràs i el nostre partit". En el comunicat els socialistes asseguren que creuen que "tot es pot defensar des del diàleg i els arguments, però que hi ha línies vermelles que no es poden traspassar".

El PSC apunta que, ara, "serà un jutge qui determinarà si les calúmnies fetes contra l'alcalde en el seu moment pels republicans són constitutives de delicte" i asseguren que els acusats "han tingut molt temps per rectificar i retractar-se i no ho han volgut fer".

Edicions locals