Mollet anul·la l'ofrena floral d'entitats i veïnat davant el monument de Rafael Casanova

El consistori commemorarà la Diada només amb l'ofrena institucional, per tal d'evitar aglomeracions

Societat

La tradicional ofrena floral d'entitats i veïnat davant el monument de Rafael Casanova prevista per aquest divendres 11 de setembre ha quedat anul·lada. L'Ajuntament ha pres aquesta decisió amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i reduir al màxim les possibilitats de contagi de la Covid-19. Amb aquesta finalitat, el carrer Antònia Canet des de Francesc Cambó fins a Rafael Casanova romandrà tancat al trànsit, aquest divendres, de 9 a 13 h. 

Així i tot, el consistori molletà commemorarà la Diada Nacional de Catalunya només amb l’ofrena floral institucional, per part dels portaveus municipals i encapçalada per l’alcalde al davant del monument de Rafael  Casanova i recordant la Diada amb imatges de l’efemèride a diferents punts de la ciutat.

L’alcalde Josep Monràs, ha dit que “en aquests moments d'alt risc al nostre territori, cal tenir molta prudència i responsabilitat. Hem pres aquesta decisió perquè el Govern Municipal sempre prioritzarà la salut i la vida de les persones per damunt de tot i la nostra prioritat és minimitzar els riscos de contagi de la Covid- 19 especialment quan s'està a punt de començar el curs escolar. Vull desitjar una bona Diada a tots i a totes i demanar prudència en la seva celebració”.

Edicions locals