Carmen Sánchez, subcampiona a la Copa d'Espanya de clubs d'atletisme

La molletana guanya l'or al relleu i la plata dels 400 metres llisos

Esports

Carmen Sánchez, subcampiona a la Copa d'Espanya de clubs d'atletisme
Carmen Sánchez, subcampiona a la Copa d'Espanya de clubs d'atletisme | Instagram Carmen Sánchez

La molletana Carmen Sácnhez ha quedat subcampiona de la Copa d'Espanya de clubs d'atletisme, que va tenir lloc el cap de setmana a Madrid. L'atleta, del València Esports, va tenir una actuació destacada en la distància dels 400 metres lissos guanyant l'or en el relleu i la plata en l'individual. 

Sánchez va pujar al segon esglaó de l'estatal amb el seu equip després d'assolir una classificació final amb 128 punts, a tan sols sis del club campió, el Playas de Castellón. La molletana va ser una de les protagonistes del seu club amb una actuació destacada en els 400 metres llisos, assolint el segon millor registre amb un temps de 54,24 segons, a mig segon de la primera classificada, Andrea Jiménez. Pel que fa a la prova de relleus, Sánchez va celebrar el triomf juntament amb les companyes Elena Moreno, Solange Andreia Pereira i Laura Bueno.

L'atleta molletana disputarà aquest cap de setmana el campionat d'Espanya absolut, que tindrà lloc a Madrid. Tanmateix com l'atleta paretana del FC Barcelona, Ingrid Andrés, que preveu participar en les proves de 100 i 200 metres llisos. 

Edicions locals