Rosa Casado, triple campiona catalana màster de duatló

L'esportista del Triatló Sant Gervasi venç la Copa i els dos campionats catalans

Esports

Rosa Casado, al primer lloc del Duatló de Castellar
Rosa Casado, al primer lloc del Duatló de Castellar | Facebook Rosa Casado

Rosa Casado, del Triatló Samt Gervasi, s'ha proclamat aquesta temporada triple campiona de Catalunya màster de duatló, imposant-se a la Copa Catalana i als campionats de Catalunya per edats i categoria. La triatleta del club molletà va rebre fa uns dies el comunicat oficial de la federació catalana després de completar quatre de les cinc proves del calendari.  

Casado ha estat la dominadora de la categoria màster de 50 a 54 anys de la modalitat esprint, que són proves de 5 km corrents, 20 km en bicicleta i un últim tram de 2,5 km corrents. L'atleta ha guanyat aquesta temporada els duatlons de Granollers -va ser Campionat de Catalunya per categoria-, Castellar del Vallès i Igualada -va ser Campionat de Catalunya per edat- i sent segona a Mataró. "Hi havia una cinquena prova, que per motius de la Covid-19 no s'ha pogut celebrar. Tot i això, la federació sempre suma els quatre millors registres de la temporada i de la meva temporada estic molt contenta", admet l'atleta.

El pròxim repte de Rosa Casado és el campionat d'Espanya de duatló de mitja distància, que tindrà lloc a finals d'octubre a Sòria, i que serà una prova amb 15 km corrents, 90 km en bicicleta i un últim tram de 8 km corrents.

Edicions locals