Un final feliç per a un cadell llançat a les escombraries

L'animal va ser trobat a dins de dues bosses de plàstic tancades

Societat

Un final feliç per a un cadell llançat a les escombraries
Un final feliç per a un cadell llançat a les escombraries

La ciutat va viure dissabte passat un succés que finalment ha acabat amb final feliç. Tot va començar al vespre, a l'avinguda del Parc de Mollet, quan un parell de veïnes, alertades per un dels seus gossos, van escoltar el plor del que semblava ser un animal atrapat. Després de regirar les escombraries més properes, van trobar al contenidor del plàstic, a dins d'un parell de bosses tancades amb dos nusos, un cadell.

Tot i que les veïnes havien trucat al 112, quan els bombers van arribar al lloc dels fets, ja havien rescatat l'animal, el qual van portar al veterinari per comprovar que estava sa. El Blue, tal com li ha posat la persona que el va trobar, es troba bé i ja té una família que l'adoptarà.

La Plataforma Red Solidària Pro Animal, de la qual forma part una de les veïnes que va trobar el cadell, va denunciar el que havia passat a través de les xarxes. El missatge va rebre desenes de respostes de suport i informació sobre els fets. La investigació està ara en mans de la policia.

Front comú contra el maltractament

Per altra banda, l'Ajuntament de Mollet i la Coordinadora d'Entitats Animalistes anunciaven aquesta setmana la seva adhesió al Pacte de Teguise contra el maltractament animal, a proposta de Red Solidària ProAnimal. El Pacte de Teguise es va signar el 17 d’agost a la localitat canària de Teguise, després que es fes viral el vídeo del maltractament cap a un gos anomenat Timple. 

Edicions locals