El risc de rebrot continua baixant tot i repunts localitzats

Els CAP de la Llagosta, Sant Fost i Parets, amb més positius que fa una setmana

Societat

El risc de rebrot continua baixant tot i repunts localitzats
El risc de rebrot continua baixant tot i repunts localitzats

El risc de rebrot segueix en descens al Baix Vallès, malgrat els rebrots dels CAP de Sant Fost, la Llagosta i Parets. Segons dades de Salut, aquest dimecres, se situava en els 145,12 punts, per sota del registrat fa una setmana (206,75 punts), aconstant-se a la franja dels 100 punts, el punt d'inflexió per determinar si el risc continua sent alt o comença a ser moderat.

Per altra banda, segons dades de Salut, aquest dimecres eren 125 els positius de la malaltia a la subcomarca, mentre que el dijous anterior se n'havien detectat 135.

Repunt a tres municipis

L'increment més notable es registrava al CAP de Sant Fost amb 21 positius més que durant la darrera setmana. Segons l'alcalde, Carles Miquel, l'origen d'aquest increment es detectava el dia 1 de setembre, quan es van produir 7 positius en un mateix recinte i al llarg de la setmana, després de fer les proves PCR el dijous, els positius es van enfilar a més de 20. Amb tot, l'alcalde assegurava que els positius estan "degudament aïllats i sectoritzats".

Una altra de les àrees que ha registrat més increment en els darrers set dies ha estat la Llagosta amb 31 PCR positius, 13 més que set dies enrere. També a Parets els casos positius arribaven a 31 aquest dimecres, 14 més que fa una setmana. Per contra, els CAP de Mollet i Montornès-Montmeló registraven un descens important amb 29 positius menys a Can Pantiquet; 17 menys al de Plana Lledó-Can Borrell i 12 menys a Montornès-Montmeló.

Edicions locals