Sant Gervasi i CB Mollet B, en grups diferents de Copa Catalunya

Els col·legials són al grup 1 i els de la Plana Lledó, al 2

Esports

| David Rico / Som Mollet

L'Escola Sant Gervasi de Bàsquet i el Recanvis Gaudí Mollet B no es veuran les cares aquesta temporada 2020-2021 en la fase regular. Els dos equips molletans han estat enquadrats en diferents grups de la Copa Catalunya, els de Jordi Grau a l'1 i els d'Àlex Coma i Josep Maria Marsà al 2.

Els dos conjunts, que ja han començat a entrenar des de fa setmanes, començaran la temporada oficial amb la primera jornada de la Copa Catalunya, que tindrà lloc el 17 i 18 d'octubre. L'Escola Sant Gervasi rebrà al primer compromís a casa el Montgat. La resta d'equips de la fase regular dels col·legials són El Masnou, Sant Adrià, Sant Josep, Ipsi, Mataró Germans Homs, CEB Girona, Claret, Santa Coloma, Ciutat Vella i Círcol Badalona.

Pel que fa al Recanvis Gaudí Mollet B, visitarà a la primera jornada el Bàsquet Pia Sabadell i el seu primer partit com a local serà a la segona jornada contra el Castellar. La resta de rivals del grup són Tàrrega, CN Sabadell, Vilatorrada, Castellbisbal, Navàs, Ripollet, Mollerusa, CN Terrassa i Cerdanyola.

Els dos sèniors molletans podrien trobar-se en la categoria en una fase d'ascens o permanència. La temporada passada, els dos duels es van decantar pel CB Mollet B.

Edicions locals