El nou DM Group Mollet s'estrena diumenge contra el Ripollet

L'equip de Josep Maria Marsà compagina amistosos amb la Lliga Nacional Catalana

Esports

| Jordi Mayor / CB Mollet

El DM Group CB Mollet, de la Lliga d'Eba, s'estrenarà finalment diumenge al Plana Lledó contra el Ripollet, de la Copa Catalunya. La pretemporada de l'equip molletà havia previst la setmana passada un duel contra l'Hospitalet, de Leb Plata, que finalment es va suspendre per banda del conjunt del Barcelonès. 

Aquesta suspensió ha trastocat els plans de Josep Maria Marsà, que ara només podrà jugar un sol partit amistós abans del primer duel oficial, que tindrà lloc el diumenge 20 de setembre a casa amb la primera jornada de la lligueta de la Lliga Nacional Catalana d'EBA, contra el Barberà. "El duel contra el Ripollet estarà molt enfocat en agafar ritme, un tema físic, sobretot. Tinc dos equips de cinc, i tots jugaran. M'interessa que tothom arribi en bones condicions en l'inici de la temporada, no el resultat", admet Marsà, que ja porta des del passat 31 d'agost entrenant al pavelló Plana Lledó.

Contra el Ripollet, entraran en escena els tres fitxatges d'aquesta temporada: el base Sergi Tell, el pivot Óscar Amo, de 2,04 metres, i l'aler Albert Serra. "Sembla que portin més temps jugant amb nosaltres. És cert, que alguns dels jugadors ja es coneixien de jugar en contra d'altres temporades, però ara per ara s'estan entenent molt bé i és molt positiu", diu Marsà.

Pretemporada definida

El full de ruta del CB Mollot seguirà amb dos amistosos a la pista del Cornellà, el 23 de setembre, i a casa contra el Martinenc, el 27. El 3 d'octubre, es disputarà el segon partit oficial amb l'últim de la lligueta de la Lliga Nacional Catalana a la pista del Granollers. Si l'equip passa, a la Final a Vuit, jugaria aquesta fase final del 10 al 12 d'octubre.

El primer partit de la Lliga d'Eba, amb el Mollet al grup C3, arribaria el 17 d'octubre a la pista del Mataró Parc Boet. La resta d'equips són Maristes de Badalona, Sant Antoni d'Eivissa, Satagossa, Granollers, Joventut Badalona, Quart, Badalonès, Alfindén, Bisbal Bàsquet i Mataró Germans Homs.

Edicions locals