L'Arlequí posa a la venda les noves samarretes del festival

Les samarretes estan pensades perquè durin diverses edicions i "no caducaran"

Cultura

L'Arlequí posa a la venda les noves samarretes del festival
L'Arlequí posa a la venda les noves samarretes del festival | Festival Artístic Internacional L'Arlequí

Els organitzadors del Festival Artístic Internacional L'Arlequí –Escena Mollet i el Casal Cultural– han posat a la venda les samarretes de la cinquena edició, que estava previst que s'hagués fet el passat cap de setmana –5 i 6 de setembre–, però que es va haver d'anul·lar a causa de les mesures restrictives arran de la Covid-19.

Com que la preparació de l'esdeveniment ja estava molt avançada quan es va decidir cancel·lar-lo, la comanda de marxandatge ja estava feta. "Per sort, el disseny que havíem preparat està pensat perquè duri diverses edicions, no caducarà!", asseguren els organitzadors, qui conviden a la ciutadana a comprar les samarretes "per poder recuperar la inversió de l’estoc". Des de L'Arlequí també diuen: "Ens farà molta il·lusió trobar-vos pel carrer amb els nostres dissenys posats. Esperem que l'any que ve puguem lluir-los tot celebrant L'Arlequí a les places".

Les samarretes són unisex i hi ha talles infantils –de 3 a 12 anys– i per a adults de l'S fins a l'XXL, i tenen un preu de 15 euros.

El punt de venda és la Bodega Segalés (carrer Rafael Casanova 56, de Mollet) i l'horari és de dilluns a divendres de 8.30 h a 13.30 h, i de 17 h a 20 h; i dissabtes de 8.30 h a 14 h.

Edicions locals