Uns 7.300 alumnes tornen a les aules a Mollet després de sis mesos

El curs ha començat amb normalitat, tot i incidències puntuals

Després de sis mesos sense classes presencials per la Covid-19, el curs escolar 2020-2021 ha arrancat aquest dilluns a Mollet per a uns 7.300 alumnes dels centres educatius públics i concertats. En concret, 1.400 han iniciat les classes d'Educació Infantil, 3.400 de Primària i 2.500 d'Educació Secundària.

Un inici de curs que des de l’Ajuntament han valorat positivament: "Des dels centres ens indiquen que ha estat un inici amb normalitat dins de la nova realitat en què ens trobem. Valorem positivament les diverses mesures addicionals que hem impulsat per a reforçar aquest inici escolar amb seguretat sanitària: talls de circulació per evitar aglomeracions a les entrades i sortides, reforç de neteja durant l’horari lectiu, entre d’altres”, ha explicat el regidor d'educació Raül Broto, qui ha volgut destacar també "la feina que han fet els docents, en especial els equips directius, per preparar-se per aquesta obertura".

Així, segons el consistori molletà, les famílies de l’alumnat han seguit les mesures de seguretat establertes pels departaments d’Educació i de Salut, atenent el pla d’actuació de cada centre educatiu, amb entrades esglaonades, la mascareta obligatòria i la declaració de responsabilitat signada. Només hi ha hagut incidències puntuals en algun centre però, majoritàriament, el curs ha començat amb normalitat.
 
 

Edicions locals