Absències destacades durant l'ofrena floral conjunta per commemorar la Diada a Mollet

A l'acte només hi van assistir el PSC, Ara Mollet Esquerra-MES, Podem i Mollet En Comú

Política

Absències destacades durant l'ofrena floral conjunta per commemorar la Diada a Mollet
Absències destacades durant l'ofrena floral conjunta per commemorar la Diada a Mollet | Ajuntament de Mollet

Mollet ha viscut enguany una celebració atípica de la Diada Nacional de Catalunya. Tot i l'organització, des de l'Ajuntament, d'una ofrena floral conjunta de tots els partits amb representació al consistori, a l'acte només van assistir-hi representants del PSC, Ara Mollet Esquerra-MES, Podem i Mollet En Comú. Tots quatre van ser els encarregats de fer l'ofrena al monument de Rafael Casanova.

Una de les absències més destacades en aquest acte institucional d'enguany va ser la de l'alcalde, Josep Monràs, segons fonts municipals, per un fet sobrevingut d'última hora. Tampoc va ser-hi present Joan Daví, de Junts per Mollet, a causa d'un problema d'agenda. Mentre que des de Ciutadans, el regidor Iván Garrido, ja havia anunciat dies abans de la celebració que no hi assistirien, tal com en anys anteriors.  Segons el portaveu de Ciutadans: “els partits separatistes s'ha apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.

A aquestes absències s'hi va sumar la de les entitats, després que el consistori, per motius de seguretat davant la situació marcada per la Covid, anul·lés la tradicional ofrena per evitar aglomeracions i reduir al màxim les possibilitats de contagi.

Ofrenes a títol individual

Però tot i l'acte d'ofrena conjunta, tant Ara Mollet Esquerra MES com Mollet En Comú van dipositar davant el monument de Rafael Casanova la seva ofrena de flors particular. Els primers ho van fer després de la mobilització que com cada any duen a terme des dels ‘Quatre bancs’ fins al monument.

A més d'aquestes formacions, la CUP també va participar de la Diada amb la seva pròpia ofrena floral que també va dipositar davant del monument.

 

 

 

Edicions locals